Krenulo je: Iker Casillas i Carles Puyol žestoko prozvani zbog ismijavanja LGBTQ zajednice

Nogometaš bez dlake na jeziku

Krenulo je: Iker Casillas i Carles Puyol žestoko prozvani zbog ismijavanja LGBTQ zajednice

Esmer Oštraković

Današnjom objavom na Twitteru legendarni Iker Casillas dospio je u centar pažnje.

Naime, on je danas odlučio da se oglasi na Twitteru i saopštio je svima da je gej, a nikome nije bilo jasno šta se događa.

Prvo su krenule glasine da je njegov profil na društvenoj mreži hakovan, ali se kasnije ispostavilo da to nije tačno, te da je on ovo objavio.

Zanimljivo je da je prvi koji je odlučio da reaguje na njegovu objavu bio Carles Puyol, te je tako samo dodatno "zagrijao" javnost zbog svega što se dogodilo.

Nešto kasnije Casillas je svoju objavu na Twitteru obrisao, te nikome nije bilo jasno zbog čega je odlučio da sve napiše.

Španski mediji špekulisali su da se to desilo jer je bivši golman Real Madrida sve napisao ironično sa samo jednim razlogom.

Navodno, razlog je taj što se o njemu mnogo piše u posljednje vrijeme, a posebno se pisalo da je imao aferu sa Shakirom.

Na sve se odlučio oglasiti i nogometaš iz Australije, koji nije nimalo zadovoljan ponašanjem Casillasa i Puyola.

[twitter]

[/twitter]

"Casillas i Puyol se zezaju i ismijavaju, a dobro znaju da je to veliki problem u nogometu. Velike probleme imaju ljudi u LGBTQ zajednici i prolaze kroz razne ružne stvari. Kada pogledam da se moji uzori tako zezaju, mogu samo reći da su pokazali veliko nepoštovanje", napisao je na svom Twitteru Joshua Cavallo.

Ostaje da vidimo da li će se Casillas ili Puyol uskoro oglasiti sa nekim objašnjenjem o svemu što se desilo u proteklim satima.

Top Komentari

Noname992
Da li bi možda trebao da podržavam bolesne ljude koji na prirodan način ne mogu produžiti ljudsku vrstu a itekako mogu naštetiti normalnom narodu. Ismijavati nego šta i zabraniti da im se dozvoljava bilo kakav vid slobode
10 2
LGBT pristalice treba poslati na Mars.
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi