Norvežanin prozvao Ronalda na Twitteru zbog ocjene na FIFA 19

Uporedio sebe s igračem Juventusa

Norvežanin prozvao Ronalda na Twitteru zbog ocjene na FIFA 19

Endin Čaušević

Za samo nekoliko dana u prodaji će se konačno naći nova igrica EA Sportsa FIFA 19 koju mnogi s nestrpljenjem očekuju.

FIFA 19 bi se zvanično u prodaji trebala naći na četiri dana, a već sada mnoge prognoze govore da će srušiti sve rekorde. Dok čekamo FIFA 19 u EA Sportsu su odlučili lagano otkrivati ocjene svih igrača na novom izdanju ove legendarne igrice.

Tako su na FIFA 19 igrači s najboljim ocjenama Cristiano Ronaldo i Lionel Messi koji imaju ocjene 94, a iza njih je Neymar. Pažnju na društvenim mrežama jučer je privukao norveški fudbaler Vegard Leikvoll Moberg koji je odlučio "prozvati" Ronalda.

Naravno ocjene Ronalda i Moberga su nebo i zemlja, ali je Norvežanin na urnebesan način odlučio da uporedi sebe i igrača Juventusa. Moberg je aludirao na to da ima bolje ocjene od Ronalda u defanzivi, ali i stamini iako mu je ukupna ocjena 62.

Ronaldo za defanzivu ima ocjenu 35, a stamina mu je na 79, s druge strane Moberg za defanzivu ima 60, a za staminu čak 81.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Još kad bi uveli ocjene koje označavaju stupanj školovanja fudbalera.
5 1
Ibrakadabara
Ima muda viking
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi