Poznato koliku ocjenu će imati Usain Bolt na FIFA 19

Brzina mu najjača strana

Poznato koliku ocjenu će imati Usain Bolt na FIFA 19

Endin Čaušević

Jedan od najboljih atletičara svih vremena Usain Bolt nedavno je debitovao u svijetu fudbala u dresu Central Coast Marinersa.

Bolt je šansu da pokaže koliko može na fudbalskom terenu dobio u Australiji, a debi je upisao u prijateljskoj utakmici. Još uvijek nije poznato koliko će se Jamajčanin zadržati u ovom klubu, ali prema pisanju tamošnje javnosti dobit će sigurno ugovor na godinu dana.

Jamajčanin će se pojaviti i na novoj igrici FIFA 19, a navodno poznato je i koju ocjenu će imati. Engleski mediji prenose da će njegova ocjena biti veoma slabašna, a to je 49. Ipak, EA Sports je mislio na njegovu nevjerovatnu brzinu i dobio je ocjenu čak 99 što je najviše.

Ipak, nije poznato još uvijek da li je ova ocjena konačna što se tiče Bolta jer iz EA Sportsa su poručili da ćemo morati sačekati da se FIFA 19 nađe u prodaji kako bi to saznali. Najveću ocjenu na igrici za brzinu ima legendarni Ronaldu u Ulitimate Teamu, a ona iznosi 97.

Top Komentari

rifresh
pa realno
8 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi