Nova Ramseyjeva žrtva: Preminuo profesor Severus Snape

Pamtimo ga iz Harry Pottera

Nova Ramseyjeva žrtva: Preminuo profesor Severus Snape

Prokletstvo Aarona Ramseyja se nastavlja...

Fudbaler Arsenala se sinoć upisao u strijelce u duelu protiv Liverpoola (3:3) a, kako to obično biva, sutradan je preminula jedna poznata osoba.

Posljednja Ramseyjeva žrtva je Alan Rickman, jedan od najcjenjenijih britanskih glumaca, koji je nakon neuspješne borbe sa rakom jutros preminuo u svojoj 69. godini.

Rickman je našoj javnosti napoznatiji po ulozi profesora Severusa Snapea u kultnom Harry Potteru, a stariji će se sjetiti njegove uloge Hansa Grubera u filmu Umri muški, gdje je glumio sa Bruceom Willisom, te još mnogih drugih uloga...

Osim glumom, Rickman je bio poznat kao humanitarac i počasni predsjednik organizacije International Performers' Aid, koja se bori protiv siromaštva u nekim od najsiromašnijih zemalja svijeta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi