Novaka Đokovića u noćnom provodu "dotukao" hit Halida Bešlića

Pojavio se snimak

Novaka Đokovića u noćnom provodu "dotukao" hit Halida Bešlića

A. Čaušević

Novak Đoković se još uvijek nalazi u Srbiji gdje slobodno vrijeme pokušava da iskoristi na pravi način.

Đoković je u društvu supruge Jelene posjetio jedan od beogradskih klubova, a na Instagramu su se pojavili snimci kako najbolji teniser današnjice uživa u noćnom provodu.

Popularnog Noleta je posebno "dotukao" hit Romanija Halida Bešlića koju je ovaj put otpjevao poznati beogradski kompozitroa Damir Handanović.

U Srbiji se špekulisalo o odnosu Jelene i Novaka pošto se supruga broja 1 na ATP listi nije pojavila na aerodromu kada je on stigao iz Australije.

Ipak, nekoliko dana kasnije uhvaćeni su zajedno na Adi Ciganliji, a i zajednički noćni provod demantuje sve glasine.

Inače, njih dvoje se poznaju još iz srednje škole. U braku su od 2014. godine i imaju dvoje djece. Javna je tajna da Jelena ima velik utjecaj na Novakov život.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi