Čisti luksuz: Zavirite u superluksuzni dom Đokovića u Španiji
Foto: Empire Villas Marbella

Ima se, može se

Čisti luksuz: Zavirite u superluksuzni dom Đokovića u Španiji

S. Grebović

Prvi reket svijeta odlučio je da odriješi kesu i da sebe i svoju porodicu počasti novim domom.

U vremenu smo pandemije u kojoj mnogi bilježe velike finanskijske gubitke uzrokovane istom. Međutim, to ne važi za one koji na svom računu imaju šestoznamenkaste iznose.

Jedan od njih je i Novak Đoković koji skupa sa svojom porodicom uskoro seli u špansku Marbellu. Tamo se nalazi njihov novi dom koji posjeduje 1000 kvadratnih metara dok kuća zajedno sa velikim dvorištem zauzima nestvarnih 3500 kvadratnih metara prostora.

Monte Carlo će tako zamijeniti španskim prioblanim gradićem na jugu koji broji oko 100 000 stanovnika. Idealno mjesto za odmor.

"Kuća vrijedi vrtoglavih 6,4 miliona eura. Izgrađena je u specifičnom marokanskom stilu, a, između ostalog, posjeduje i travnati teniski teren, teretanu, spa, stol za biljar, sobu za video-igrice, malu kino-dvoranu i čak devet spavaćih soba te osam kupatila. Veličine je 1000 kvadratnih metara na imanju od 3.500, a samo terasa s pogledom na more velika je 232 kvadratna metra. Zanimljivo je da prije nego što ju je kupio, Novak je unajmljivao ovu vilu za 10.000 eura mjesečno kada je pandemija prošle godine počela", prenose srbijanski portali.

Kako ona izgleda iznutra, ali i spolja možete pogledati u fotogaleriji.

Promo

Top Komentari

2323
Kralj Nole...sta je tu cudno sto on to ima...decko zaradjuje mnogo pa se i casti ....
2 0
manijacci8787
Ovo nas jako zanima...
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi