Majka i kćerka izmislile priču o seksu sa Novakom kako bi profitirale
Foto - Instagram

Sve je prevara

Majka i kćerka izmislile priču o seksu sa Novakom kako bi profitirale

M. Šljivak

Srpska manekenka manekenka Natalija Šćekić  šokirala je prije nekoliko dana region riječima kako joj je nuđen ogroman novac kako bi spavala sa Novakom Đokovićem.

U razgovoru za "Svet" Natalija istakla da je plan bio da namami Novaka, da snimi seksualni odnos sa njim i da sve ode u javnost.

Za to je trebala da dobije ogromnu svotu novca, ali je navodno ona to odbila.

"Ponuda je bila od 50 do 60.000 eura i putovanje iz snova po mom izboru. Ali sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva djevojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Mogu samo zamisliti što bi se dogodilo da je takav video objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos. Đoković ne zaslužuje takve stvari", istakla je ona.

Međutim, mediji u Srbiji tvrde da je njezina priča vjerovatno izmišljena kako bi Natalija dospjela u centar pažnje medija.

Oglasi

Oni navode da iza svega vjerovatno stoji njezina majka Anabela Šćekić, poznatija kao Tigrica, koja je česta učesnica realty programa.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CGIEl3_jZQG/[/instagram]

Anabela je u prošlosti imala često problema sa zakonom. Vjeruje se da je ona sve izmislila kako bi njezina kćerka stekla ime.

"Natalija i Anabela su nerazdvojne, a kćerka u svemu kopira majku. Sve je, vjerovatno Anabelina ideja. Ona želi da svoju kćerku učini poznatom, to je pokušavala i kad je Natalija bila maloljetna. Uvijek je insistirala da i ona učestvuje u reality programima i naglašavala kako im se udvaraju milioneri, o čemu svjedoče njene ranije izjave. Bila je osuđivana zbog ucjenjivanja, a bila je i dio mreže elitnih prostitutki", tvrde srbijanski mediji.

[instagram]https://www.instagram.com/p/B5an8JRJuIj/[/instagram]

Građenje imena preko Novaka Đokovića joj je očigledno uspjelo jer je preko noći Natalija stekla nekoliko hiljada Instagram pratioca, a nema dileme da će uskoro stići i ponude iz realty programa.

Oglasi