Nove fotografije Icardijeve supruge muškarce dovode do ludila

Po starom običaju

Nove fotografije Icardijeve supruge muškarce dovode do ludila

O. Lekić

Wanda Nara, plavokosa manekenka i supruga napadača Intera Maura Icardija, ponovo je zapalila Instagram.

Argentinka se ne libi pokazati čime sve raspolože i poznata je po izlascima u javnost sa provokativnim fotografijama, a pripadnike jačeg spola je odlučila ponovo obradovati.

Obožavatelji su kao i svaki put ostali oduševljeni, a Wanda je primila mnogo komplimenata. "Poput anđela", "Nevjerojatna", "Ti si moj idol" i "Izvrsno" bili su samo neki od komentara na fotografijama Icardijeve supruge.

U javnosti je poznato da fatalna i vruća Wanda inače vodi brigu o Icardijevoj karijeri, a iako bi je mnogi ostali igrači rado htjeli za agenta, ona za to nema vremena. Kao agentica za popularnog napadača radi već preko dvije godine.

Top Komentari

Keno
Iskreno potpuno sam smiren kad nju vidim
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi