Ronaldova Georgina opet oduzimala dah posmatračima

Odmaraju na jugu Francuske

Ronaldova Georgina opet oduzimala dah posmatračima

Edmir Škorić

Cristiano Ronaldo nema obaveza prema reprezentaciji Portugala u ovom reprezentativnom ciklusu, pa sa Georginom uživa na raznim egzotičnim destinacijama.

Ronaldo je odlučio da malo odmori od reprezentacije, posebno sada kada je počela sezona u novom klubu i novoj ligi, a za nastavak mečeva u Seriji A priprema se na moru.

I opet su on i Georgina bili u fokusu, paparaci u stopu prate svaki njihov korak.

Trenutno je Ronaldova porodica na jugu Francuske, ali ni tamo nemaju mira. Iako je Ronaldo velika zvijezda, opet je u centru pažnje njegova Georgina, koja svojim seksipilom i ljepotom mami poglede drugih.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi