Novi, koronavirus život: Nema šanse da Douglasu Costi izolacija teško pada!

Pravi je sretnik

Novi, koronavirus život: Nema šanse da Douglasu Costi izolacija teško pada!

Dani koronavirusa su u toku. Teško da iko zna koliko će potrajati.

Život više nije isti kao prije nekoliko sedmica. Većina svjetske populacije sjedi u svojim domovima, posebno u večernjim satima kada je u mnogo zemalja na snazi policijski sat.

Najveći problem za ljude ovih dana je dosada. Obzirom da je vrijeme karantina tek počelo, ne smijemo ni zamisliti u šta bi se ta dosada mogla pretvoriti za nekih mjesec ili dva.

Ipak, postoje i oni kojima je svanulo u doba koronavirusa. Jedan od njih je krilni fudbaler Juventusa Douglas Costa. On je nedavno dobio dozvolu Juventusa da ode iz Italije u rodni Brazil jer je proveo 14 dana u karantinu i nije bio pozitivan na koronu.

Costa se smjestio u svoj dom skupa sa djevojkom Nathaliom Felix. Iako se za svakoga ko je smješten u svoj dom ovih dana kaže da je u izolaciji, kada pogledamo Costine fotografije na društvenim mrežama, jasno nam je da njegov dom podrazumjeva mnogo širi pojam od toga.

Dok većina ljudi vrijeme provodi u svojih 50 ili 100 kvadrata, Costa ima tu privilegiju da posjeduje ogromno zemljište koje osim kuće podrazumjeva bazen, prirodu, vještačko jezero itd.

Ako uz sav taj komfor dodamo da je pored njega zanosna Nathalia s kojom je napravio nekoliko spektakularnih fotografija, onda nam je jasno da nema šanse da mu izolacija teško pada. Osim toga, nema nikakvih obaveza kao što su naporni treninzi, stalni sastanci, brojne obaveze prema marketingu itd.

Costa nije jedini fudbaler Stare dame koji je napustio Italiju i otišao kući zbog koronavirus pauze. Cristiano Ronaldo je odavno u Portugalu, Sami Khedira se vratio u Njemačku, Gonzalo Higuain u Argentinu, a Miralem Pjanić je otišao u Luxemburg.

U nastavku možete pogledati kako Costa i njegova djevojka provode dane u izolaciji:

View this post on Instagram

Mô de vida ♥️

A post shared by NATHÁLIA FELIX (@nathaliafelix) on

View this post on Instagram

A post shared by NATHÁLIA FELIX (@nathaliafelix) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi