Novi ljubavni trougao u svijetu fudbala: Lavezzi prijatelju preoteo djevojku!

Potez koji nije vrijedan pohvale

Novi ljubavni trougao u svijetu fudbala: Lavezzi prijatelju preoteo djevojku!

Čini se kako smo u svijetu fudbala dobili novi ljubavni trougao.

Nakon onog dobro poznatog u kojem su učestvovali Maxi Lopez, Mauro Icardi i Wanda Nara, došao je red na još jedno dobro poznato argentinsko fudbalsko ime.

U centru skanadala ovog puta je bivši napadač PSG-a Ezequiel Lavezzi koji je varao djevojku Yaninu Screpante s tadašnjom djevojkom svog najboljeg druga Lorenza Tonettija, Natalijom Borges.

Nakon što je raskinuo vezu s Yaninom, ona je odlučila da razotkrije njega i Nataliju kazavši kako će ih jednog dana karma stići.

"Lagao nas je sve. Svog najboljeg druga i mene i definitivno me ne zaslužuje. Karma će ih kad - tad stići oboje", poručuje Yanina.

S druge strane, atraktivna Natalija, poručuje kako je Ezequiel divan i kako je umorna od objašnjavanja.

"Umorna sam od objašnjavanja, nisam bila s tim dečkom dvije godine u vezi i imam pravo na svoj život. Ezequiel je divan", poručuje ova brazilska manekenka i glumica.

Argentinski mediji pišu kako su Ezequiel i Natalia ovih dana na Karibima.

Top Komentari

Zoilomas
Ne hvala hehe
0 0
Zulfikar
Anoreksija je cudo
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti