Novi, luksuzni stan: Zavirite u dom Cristiana Ronalda

Potrošio sedam miliona eura

Novi, luksuzni stan: Zavirite u dom Cristiana Ronalda

Najbolji fudbaleri na svijetu zarađuju enormne sume novca, što im daje povoda da isti troše na skupe automobile, jahte, žene i naravno kuće.

Zahvaljujući svom umijeću s loptom Ronaldo, primjerice, za jednu godinu u Juventusu zaradi skoro 31 milion eura, a kada je tako onda nije ni čudo što je upravo on postao vlasnik najskupljeg stadiona u Lisabonu.

Posljednja je to nekretnina u nizu čiji je Ronaldo postao vlasnik. Magazin 'TV7Dias' objavio je kako novi dom Juventusove zvijezde pored spa centra, bazena i teretana, ima na raspolaganju i tri velike spavaće sobe, kao i impresivan pogled na cijeli Lisabon.

"Na cca. 399 kvadrata i sa Lisabonom na dlanu", opisuju Portugalci novu Ronaldovu rezidenciju.

Da bi dobio ovakav stan, Ronaldo je morao u licitaciju s još dva milionera, pa je to učinio i na koncu - pobijedio.

Cijena? Za ovu 'gajbu' koja važi za jednu od najluksuznijih u Lisabonu je izdvojio nešto više od sedam miliona eura.

Top Komentari

konjnakvadrat
Vlasnik najskupljeg stadiona ili stana?
2 0
Samkodk
Cuj najskupljeg stadiona odnosno stana nekazem svak moze da pogrijesi ali da se neispravi greska onda je stvarno zalosno..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi