Novi stajling, nova frizura... Povrijeđeni Neymar se pojavio na modnoj reviji i privukao pažnju

Zanimljivo izdanje Brazilca

Novi stajling, nova frizura... Povrijeđeni Neymar se pojavio na modnoj reviji i privukao pažnju

Brazilski fudbaler Neymar u posljednje vrijeme zbog povrede ne igra za PSG pa je imao dosta vremena da se skoncentriše na druge stvari. 

Tako je promijenio imidž te se ošišao "na keca", a također je počeo birati i zanimljive stajlinge.

Na jednoj modnoj reviji u Minhenu se pojavio u dugom kaputu, crnim tenama i maramom na glavi koju je u jednom trenutku skinuo kako bi se vidjela 'ćelavica'.

Neymar je novim izgledom privukao veliku pažnju pa se ove fotografije danas vrte po društvenim mrežama.

Inače, kada je riječ o sportskoj strani njegovog života, odnosno karijeri, tu trenutno stoji loše. Povrijeđen je neko vrijeme, a trener Thomas Tuchel nije siguran da li će na njega moći računati u prvom susretu osmine finala Lige šampiona protiv Borussije Dortmund.

"Ne mogu 100% garantovati da će biti tu", izjavio je trener PSG-a kada su ga novinari pitali da li će se Brazilac oporaviti na vrijeme za prvi duel osmine finala.

Inače, prvi meč između pomenutih klubova je na rasporedu već narednog utorka - u Njemačkoj.

Top Komentari

Sukedzo
Dos'o tobe, okren'o se normali
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi