Novinarka otkriva detalje: Taj poljubac nije sve što mi je napravio

Pulev je bio malo nepristojan

Novinarka otkriva detalje: Taj poljubac nije sve što mi je napravio

E. Škorić

Bugarski bokser Kubrat Pulev suspendovan je danas nakon što je tokom intervjua u usta poljubio novinarku Jenny SuShe. 

Iako je prvobitno Pulev tvrdio da su on i Jenny dobri prijatelji, ona je to sve demantovala i odlučila je da tuži slavnog boksera.

"Nisam odmah znala kako odgovorim. Prvi put sam ga vidjela. Usput, tu se nije zaustavilo. Kada sam otišla po svoje stvari, prišao mi je i uhvatio me s dvije ruke za stražnjicu. Molio me da izbrišem poljubac iz intervjua. A ja sam ga postavila baš zato jer sam smatrala neprihvatljivim njegovo ponašanje", kazala je novinarka.

Sada se nada da će dobiti i odštetu zbog svega što je doživjela od strane Puleva, koji i dalje uporno tvrdi da su se samo dobro zabavljali i da je od silnog uzbuđenja poljubio Jeny.

Top Komentari

mostarac1964
on a je jebena sponzorusa
2 0
VelaHavle
Joj droljane, na klipu se vidi kako joj je drago - a onda joj neko rekao da bi mogla uzeti neke pare ako se napravi zrtvom
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi