Novo čudo u Makedoniji: Pogođena najveća kvota u istoriji Mozzarta!

Novo čudo u Makedoniji: Pogođena najveća kvota u istoriji Mozzarta!

Sponzorski tekst

Nije se dugo čekalo na novi spektakularan dobitak iz Makedonije! Nakon fantastičnih tiketa Vaneta Lesnovskog iz Prilepa, koji je uzeo skoro 600.000 eura na samo 15 uloženih, dogodilo se novo kladioničarsko čudo - ovoga puta u Ohridu!

Radi se o 70-godišnjem igraču iz ovog grada, koji je sastavio je u petak sastavio tiket od pet prelaza na mečevima druge holandske lige i zaokružio najveću kvotu u istoriji kladionice Mozzart – 848.700!

On je na 20 uloženih denara osvojio maksimalan dobitak u Makedoniji (5.000.000 denara), odnosno oko 9.500.000 dinara ili 80.508 eura!

Mozzartov igrač je želio da ostane anoniman, ali je poručio da se kladi svakog dana i to isključivo u Mozzart kladionici.
„Igram samo u Mozzartu, jer mi se sviđa ponuda, imate jedinstvene i najveće bonuse u Makedoniji”, poručio je igrač iz Ohrida.

Šta najčešće igrate?
„Engleze, Špance i Nijemce“.

Ali, fantastičan dobitak ostvaren je na mečevima druge lige Holandije?
„Igram svaki dan u Mozzartu, redovno uplaćujem bar po jedan tiket. U petak je bila ponuda na Holanđane i igrao sam sam na njih. Uvijek igram prelaze 'iz iksa u jedan', 'iz jedan u jedan', 'iz dva u jedan'... I ništa drugo!”.

Mozzartov igrač otkriva i gde će potrošiti osvojenu sumu novca.
„Imam unuke, nešto ćemo za njih, nešto da sredimo kuću i tome slično. Pohvaljujem kladionicu Mozzart. Imate najbolju ponudu, izuzetno prijatan ambijent. Takođe, profesionalnost je na visokom novou. Oduševljen sam načinom na koji je organizovana isplata. Odmah ste me kontaktirali, svi zaposleni su postupili odlično, od operatera, preko menadžera i zaposlenih u makretingu”, zaključio je igrač iz Ohrida.

Na ovom čudesnom tiketu pogođana su tri prelaza X-2 na mečevima Ajaks II – Go Ahed Igls, De Grafšap – Dordreht, odnosno Emen – AZ Alkmar II, zatim prelaz 1-1 na utakmici NEC – Volendam, dok je krunu predstavljao prelaz “iz jedan u dva” na utakmici Telstar – Helmond sa kvotom 40!

Mozzartov igrač iz Ohrida je na ovom tiketu ostvario i sjajan MOZZART BONUS od sedam procenata ili 1.188.180 denara!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti