Novoj zvijezdi srbijanskog fudbala ide na svim poljima: Igra sjajno, ljubi zanosnu buduću novinarku
Foto: Instagram

Nemanja Maksimović uživa u životu

Novoj zvijezdi srbijanskog fudbala ide na svim poljima: Igra sjajno, ljubi zanosnu buduću novinarku

O. Lekić
Teme:

Sjajni srbijanski veznjak Nemanja Maksimović igra odlično i u reprezentaciji svoje zemlje i za svoj Getafe, a ide mu i na ljubavnom planu.

Nemanju Maksimovića je Valencija prodala Getafeu prošlog ljeta za oko pet miliona eura, a on je ove sezone standardan u svojoj ekipi, pa je upisao 30 nastupa u svim takmičenjima.

Kada ne briljira na fudbalskom terenu, 24-godišnji Nemanja Maksimović uživa u društvu svoje atraktivne ljepše polovine, djevojke Kristine Milić.

Zanosna Kristina je studentica žurnalistike, a osim toga je veoma popularna na društvenim mrežama gdje objavljuje "vrele" fotografije i tako "časti" svoje pratioce.

Zbog svog zanosnog izgleda, Kristina je sve omiljenija i među srbijanskim tabloidima...

Top Komentari

Popaye
ona je novinarka koliko je i Džekina polovnjača nevina hahahahahahaa
0 7
VelaHavle
Ooj jes dobra ocm..
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi