Nurkić čestitao Dan nezavisnosti: Nikad pokorena, uvijek svoja...

Centar Portlanda

Nurkić čestitao Dan nezavisnosti: Nikad pokorena, uvijek svoja...

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić čestitao je danas Dan nezavisnosti BiH. 

Nurkić je poznat kao veliki patriota koji uvijek ističe odakle dolazi, a da za svoju Bosnu i Hercegovinu nije zaboravio, pokazao je i danas.

"Lijepa si, snažna si, imaš nas, mi imamo tebe. Nikad pokorena, uvijek svoja... Domovino moja, sretan ti Dan nezavisnosti. Jedna si jedina, Bosna i Hercegovina", napisao je Nurkić preko Facebooka.

Inače, Nurkić trenutno igra najbolju NBA sezonu karijere jer za svoje Portland Trail Blazerse u prosjeku ubacuje nešto više od 15 poena po meču i hvata nešto više od 10 skokova.

Top Komentari

ibrahim51
To legendo nasa.Puno godina u zdravlju i veselju igrao kosarku i predstavljao nasu BiH u najboljem svijetlu. Bosnu i H.vole oni koji je smatraju svojom domovinom. Mi mozemo voliti bilo koju zemlju ako nas nesto veze za tu zemlju.Ni jedna zemlja ne moze se mjeriti sa BiH. Svaki narod ima svoju svetu zemlju.BiH ima svoju svetost. Ovdje smo rodeni. Imamo svoje korijene. Nigdje nas ne vole kao u BiH. Svugdje si doslo. Jedino u BiH nisi. Zato se BiH voli, brani, cuva. Domovino BiH sretan ti 1.mart Dan drzavnosi.
1 0
Naser
brattttttt
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi