Čista perverzija: Jusuf Nurkić kupio vilu za više od tri miliona dolara

Luksuzno zdanje

Čista perverzija: Jusuf Nurkić kupio vilu za više od tri miliona dolara

E. Škorić

Bh. košarkaš Jusuf Nurkić ove sezone igra sjajno u dresu Portlanda.

Nurkić briljira, Portland je visoko na Zapadu i sve za bh. centra u ovom trenutku izgleda sjajno, a uz to si je kupio luksuznu vilu u Oregonu.

Kako pišu inostrani mediji, vilu je Nurkić platio 3.1 milion dolara, a nalazi se na 1000 kvadratnih metara u predgrađu Portlanda.

Vila se sastoji od od pet spavaćih soba, šest kupatila i tri polu-kupatila. Ne izostaju ni neki drugi luksuzni uređaji, tu se nalaze i teretana, soba za medije, bazen i šta sve ne.

Nurkić će sada imati još više razloga za osmijeh, a nadamo se da će mu novi dom biti sretan i da će se to odražavati i kroz igre na parketu.

Top Komentari

ELmo Nihad Okanovic
Perverzijaaaaa? Pitam se znas li znacenje te rijeci? Bolje sto je uzeo kucu ulozio pare da ima dom nego sto su pojedini kao Milicic propo ko grob u Detroitu I gdje god je otisao nikad nista nije imao. Ko radi i ko je uporan I strpljiv taj i zasluzuje. Sretno Nurkic i da te zdravlje cuva. Ja glupog naziva teksta jbt. Kontam lik nekog silovao u kuci.
109 12
niko nikovic
Uživaj legendo, zaslužio si.
68 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi