Nurkić došao u Srebrenicu odati počast nevinim žrtvama
Foto: Klix.ba

Centar Portlanda

Nurkić došao u Srebrenicu odati počast nevinim žrtvama

Najbolji bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić stigao je u Srebrenicu.

U Potočarima će danas biti klanjana dženaza i obavljen ukop 33 žrtve srebreničkog genocida, a počast stradalim došao je odati i centar Portland Trail Blazersa i reprezentativac Bosne i Hercegovine. 

Nurkić je poznat po tome što se ne libi pričati o stvarima koje brojni sportisti zbog 'političke koreknosti' izbjegavaju, a dolaskom u Potočare još jednom je pokazao privrženost svojoj državi i narodu.

Putem društvenih mreža Srebrenice su se sjedili i drugi naši sportisti poput Džeke, Kolašinca...

Top Komentari

bistrik87
treba otic makar jednom, da se vidi sta je covjek uradio covjeku, ovo zivotinje ne rade i onda pomislimo da smo mi nesto jedinstveni
20 0
zigzag
Iskrena sucut svim bosnjacima i stradalima u ovom bolesnom masakru i svakom normalnom, uljudjenom i civiliziranom u BiH. Ne ponovilo se ikad ikome. Pozdrav iz ZG
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi