O ovakvom vjenčanju Emma nije mogla ni maštati kao djevojčica, ali Bale želi da se taj dan pamti
Gareth i Emma su se kao tinejdžeri počeli zabavljati, a danas imaju troje djece

Velšanin ništa ne prepušta slučaju

O ovakvom vjenčanju Emma nije mogla ni maštati kao djevojčica, ali Bale želi da se taj dan pamti

E. Škorić

Vjenčanja su posebna i niko ne želi da mu se taj dan desi nešto neplanirano, a istog je mišljenja i Realov nogometaš Gareth Bale.

Bale je Emmu Rhys - Jones zaručio na otoku Tagomago, a upravo na tom mjestu će na ljeto biti održano vjenčanje Velšanina i njegove odabranice.

Zvijezda Real Madrida ništa ne prepušta slučaju, pa je tako na privatnom otoku unajmio i naoružane stražare kako bi on i njegova buduća supruga, ali i svi gosti bili zaštićeni i bezbijedni.

Prethodno je Bale trebao prošle godine da se oženi u Toskani u dvorcu Vincigliata, a na kraju je vjenčanje pomjereno za ljeto 2019. godine.

Inače, izvor blizak igraču otkriva da je iznajmljivanje privatnog otoka itekako skupo, a da "nepozvani gosti nemaju šanse da dođu na vjenčanje".

Očekuje se oko 150 Baleovih poznanika iz sporta da dođe iz obližnje Ibize na vjenčanje, a bit će ono održano i dan kasnije u Cardiffu za one koji nisu nekim slučajem mogli da dođu na otok.

Gareth i Emma su prohodali još u srednjoj školi, a da njihova ljubav traje i dalje je veoma jaka, pokazuje i ritual kojeg ovaj nogometaš provodi nakon svakog svog zabijenog gola - prstima uobliči srce koje posvećuje voljenoj ženi.

Inače, za Emmu govore da je daleko od klasične "žene bogataša" i da je jako dobra osoba koja je čvrsto na zemlji i koju Baleova slava nije promijenila.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi