Objavljen pornić Valbuene o kojem bruji Evropa

Veseli dvojac se našalio

Objavljen pornić Valbuene o kojem bruji Evropa

O. Lekić

Seks skandal koji je izbio u Francuskoj se ne stišava. Benzemi prijeti zatvorska kazna zbog ucjenjivanja Valbuene, a lažni amaterski pornić je procurio u javnost. 

Naime, portal 101 Great Goals izazvao je pravu pomutnju na društvenim mrežama nakon što je objavio lažni pornić Mathieua Valbuene. Anonimni veseli dvojac u šaljivom kućnom videu se našalio na račun jednog od najnižih igrača današnjice, a cijela priča nije nimalo smiješna Benzemi.

Protiv napadača Reala je pokrenuta formala istraga zbog umiješanosti u ucjenjivanje kolege iz reprezentacije i, ukoliko ga sud proglasi krivim, mogao bi biti osuđen na zatvorsku kaznu u trajanju od pet godina. 

U nastavku pogledajte o čemu se zapravo radi...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.