Foto: Screenshot

Legendarni golfer se mučio i hodati pravo

Objavljen snimak hapšenja Tigera Woodsa

Policijska uprava iz Jupitera na Floridi je objavila snimak privođenja nekada najboljeg golfera svijeta Tigera Woodsa.

Woods je prije nekoliko dana uhapšen zbog vožnje pod, kako se tada pretpostavljalo, uticajem alkohola. Nedugo nakon toga oglasio se i sam Tiger Woods koji je u otvorenom pismu istakao kako se nije radilo o alkoholu nego da je on doživio neželjenu reakciju na lijekove koje je uzimao.

U snimku koji je zabilježila kamera u policijskom vozilu može se vidjeti da Woods izgleda uistinu zbunjeno i omamaljeno, te da nije bio u mogućnosti proći testove kojim su policajci pokušavali utvrditi da li je on trijezan ili je pod uticajem nekih supstanci.

Podsjetimo, Woods je pronađen kako spava za volanom svog automobila na kojem su bile ispuhane gume, kao i nekoliko vidljivih oštećenja. 

Nakon ovog incidenta Woods, koji se oporavlja od operacije leđa, se izvinio javnosti i svojim simpatizerima, te preuzeo punu odgovornost za svoja djela.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi