Tiger Woods otvorio dušu: Noćima ne spavam zbog Lindsey

Prolazi kroz težak period

Tiger Woods otvorio dušu: Noćima ne spavam zbog Lindsey

Najpopularniji golfer na svijetu Tiger Woods je američkim medijima otkrio da ga je raskid veze sa Lindsey Vonn itekako zabolio.

Nakon tri godine ljubavne veze, Woods i Vonn više nisu zajedno, a razišli su se sporazumno.

"Teško mi je, neću da lažem. Ovaj period godine je i bez obzira na to jako težak za mene. Nisam spavao tri dana i to je brutalno", rekao je Woods i dodao:

"Pamtit ću je po lijepom i uvijek ću je voljeti i poštovati. Cijenit ću naše vrijeme koje smo proveli zajedno. Bila je sjajna sa djecom i mojom porodicom, ali je nažalost bilo teško naći vremena za zajednički život jer oboje svoj vodimo vrlo dinamično. Život ide dalje".

Woods je istakao da će izlaz pokušati pronaći u golfu i vratiti se onom u čemu je najbolji u velikom stilu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.