Oblak sa Ronaldovom bivšom na odmoru iz snova

Slovenac puni baterije

Oblak sa Ronaldovom bivšom na odmoru iz snova

Najvrijedniji golman na svijetu Jan Oblak vrlo je aktivan i na ljubavnom polju.

Partije koje pruža na golu Atletico Madrida već godinama svrstavaju Oblaka među najbolje golmane današnjice, a jednako uspješan ovaj Slovenac je i u ljubavi, što potvrđuju i fotografije koje su se pojavile u pojedinim tabloidima.

Kako odmor i dalje traje, Oblak je odlučio da sunčane dane provede na malom ostrvu Formenteri koji se smatra španskim draguljem. Bijeli pijesak, čiste plaže, vrlo plitko more, odlični restorani..., sve to je ono u čemu Oblak posljednjih dana uživa sa svojom novom djevojkom Alessijom Tedeschi kojoj veze s fudbalere nisu strane.

Naime, Oblak je 'ulovio' prelijepu Italijanku s kojom se ranije zabavljao i Cristiano Ronaldo, a nakon fotografija koje su se pojavila u javnosti, zaključak je kako ovaj par definitivno uživa u svojoj romansi.

Alessia se inače bavi glumom i modelingom.

oblak 3

oblak 2Foto: Profimedia

Top Komentari

Fce
Nije sa njim sigurno iz ljubavi ili ljepote covjek ruzan ko noc haha
1 2
SeoRusilac
Nije ni ona neka riba vala. Ljepse cure hodaju nasim ulicama
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi