Obožavatelji napali Beckhama jer ljubi kćerkicu u usta, stigao i odgovor

Izazvao brojne reakcije

Obožavatelji napali Beckhama jer ljubi kćerkicu u usta, stigao i odgovor

Fotografija koju je David Beckham objavio na svom Instagram profilu izazvala je brojne reakcije.

Legendarni engleski nogometaš je, naime, objavio fotografiju na kojoj svoju sedmogodišnju kćerkicu ljubi u usta, a ovaj njegov akt mnogi Beckhamovi obožavatelji su nazvali odvratnim pritom ostavivši mnoštvo komentara.

"Ovo je tako pogrešno", "Ona ti je kći. Zašto ju ljubiš u usta?", "Tako se ljubi supruga, a ne dijete", samo su neki od komentara, međutim ima svakako i onih koji su stali u stranu Beckhama, kojem ovo nije prvi put da objavljuje fotografije na kojoj kćerkicu ljubi u usta.

Ipak, Beckham je ranije dao objašnjenje...

"Tako ljubim svu svoju djecu, osim najstarijeg sina Brooklyna. On ima 19 godina pa bi mu to bilo jako čudno, no vrlo sam blizak sa svojom djecom", komentarisao sam Beckham, dodavši kako su njegova supruga Victoria i on odrasli u porodicama u kojima je takvo izražavanje emocija normalno.

View this post on Instagram

Christmas is coming 🎅🏼 Let’s go skate ♥️

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Top Komentari

KIKSER
i naš džekica ljubi malu Sofiju doduše ona nije njegova
9 20
stakleni
Sasvim normalno. I kod majmuna je isto, dodiruju usne jer time pokazuju ljubav jedni prema drugima unutar familije/klana.
16 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi