Obožavatelji napali Ronalda zbog videa s kćerkom: Kako možeš to?

Prozvali ga zbog ponašanja

Obožavatelji napali Ronalda zbog videa s kćerkom: Kako možeš to?

Portugalac Cristiano Ronaldo našao se na tapeti zbog videozapisa koji je na društvenim mrežama objavila njegova zaručnica Georgina Rodriguez.

Na videu Ronaldo u naručju drži svoju kćerku Alanu Martinu i ljubi je u usta, isti je pregledalo skoro pet miliona pratitelja, pa nisu izostale ni brojne reakcije. Iako je mnogima to bilo simpatično, neki su mu zamjerili smatrajući da to nije primjereno za roditelja i da takve stvari nipošto ne bi trebalo objavljivati.

"Ne u usta, obrazi su primjereni"; "Kako možeš ljubiti djevojčicu u usta?"; "To nije u redu", samo su neki od komentara koji su mogu vidjeti na društvenim mrežama. Neki su otišli toliko daleko da su ga nazvali i pedofilom.

Drugi su pak stali na Ronaldovu stranu.

"Što ima loše u tome da otac kćerkicu poljubi u usta?", pitao se jedan pratitelj.

Ronaldo se nije oglasio, niti je reagovao na komentare, te je videozapis još uvijek na Georgininom profilu.

View this post on Instagram

AM❤️R

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Top Komentari

ArminA
I ja svog sina od 3 godine ljubim u usta gdje je tu problem? To su djeca i oni samo hoce paznju i ljubav svojih roditelja .Ti ljudi sto komentarisu oni su opasni jer imaju zle misli ...
2 0
franjo25z
A kad se pederi ljubw u usta onda je Ok....gdje ide ovaj svjet
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi