Jeste li se ikada pitali kako je počela Georgina? Nisam bila lijepa, radila sam kao čistačica...

Život nije mazio djevojku Cristiana Ronalda

Jeste li se ikada pitali kako je počela Georgina? Nisam bila lijepa, radila sam kao čistačica...

Jedna od najpoznatijih djevojaka fudbalera Georgina Rodriguez otvorila je dušu u razgovoru za inostrane medije te je otkrila neke detalje iz svog privatnog života za koje nismo znali.

Georgina je, osim što je djevojka Cristiana Ronalda, jedan od najplaćenijih modela u svijetu, a prisjetila se da u ranom djetinstvu ništa nije pokazivalo da će jednog dana biti tu gdje jeste. Kako kaže za sebe, nije bila najljepša ni u svom razredu.

"Nisam bila baš lijepo dijete, sigurno nisam bila najljepša u razredu. Osjećala sam se normalno, to je sve", kaže Georgina koja je počela u to vrijeme da treniraples: "Ples me naučio disciplini i ljubavi prema umjetnosti".

Kasnije se odlučila da uđe u svijet modelinga: "Ne postoji trenutak kada sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli govoriti da sam lijepa, da imam dobro tijelo i sama sam počela vjerovati u to". Dobila je priliku raditi kao model u Madridu, ali obzirom da nije imala dovoljno novca brzo se preselila u Bristol:

"Bila sam i čistačica, nije mi ni to bio problem", kaže iskrena Georgina. Kasnije je počela da radi kao prodavačica u Guccijevoj radnji u Madridu. To je bio trenutak koji joj je promijenio život. Ronaldo je jednom prilikom ušao u prodavnicu, vidio je i počeo je dolaziti sve češće. Ostalo je historija...

Georgina je danas jedan od najpoznatijih modela, a nedavno je potpisala bogati ugovor sa firmom koja proizvodi kupaće kostime. I ranije je voljela nositi poznate brendove kao što su Versace, Prada i Chanel, ali znalo se desiti da to sebi nije mogla priuštiti.

"Kada ih nisam mogla priuštiti, kupovala sam u Zari", kaže Georgina.

Top Komentari

Popaye
počela ko i Amra Silajdžić prvo su je guzili lokalne kabadahije pa onda prekosrinski četnici i još joj i srbče napravili a danas tetovira ime sponzora na ruku
0 12
larokblum
Trebao si iskopati koju sliku od ranije, da je vidimo dok je bila ruzna, debela i depresivna!?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi