Ocjene na FIFA 19: Pjanić i Džeko u Top 100, Salah neočekivano nisko

EA Sports najavio

Ocjene na FIFA 19: Pjanić i Džeko u Top 100, Salah neočekivano nisko

Edmir Škorić

Još 17 dana ostalo je do izlaska FIFA 19, novog serijala planetarno popularne nogometne simulacije u produkciji EA Sportsa.

EA Sports polako objavljuje novine vezane za FIFA 19 i sada su odlučili da objave ocjene igrača, a ono što je mnoge začudilo je to da Mohamed Salah nije među 20 igrača s najvećim ocjenama.

Edin Džeko je 92. na listi sa ocjenom 85, a naš najbolje ocijenjeni igrač na FIFA-i je Miralem Pjanić, koji ima ocjenu 86 i zauzima 71. mjesto na ovoj listi.

Na vrhu su Cristiano Ronaldo i Lionel Messi s ocjenama 94, treći na listi je Neymar (92), pa slijede De Bruyne, Modrić, Hazard, De Gea, Ramos i Suarez sa ocjenom 91, Oblak, Lewandowski, Godin, Kroos, Neuer, Courtois imaju ocjene 90.

Ocjene 89 imaju Chiellini, Griezmann, Kante, Ter Stegen, Hummels, Dybala, David Silva, Aguero, Cavani, Isco, Kane, onda slijede s ocjenom 88 Salah, Bale, Casemiro, Coutinho, James, Higuain, Mandžukić, Marcelo, Pogba, Thiago Silva, Buffon, Eriksen, Lloris...

Top Komentari

ismir rasimovic
sve je ovo super...ali,moze li mi neko objasniti(ili ja nisam u toku),zasto je,bar na ovoj slici Petr Czech u dresu PSG-a ???
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi