FIFA 19 novim najavama ozbiljno "prijeti" PES-u!

Sve više novina od strane EA Sportsa

FIFA 19 novim najavama ozbiljno "prijeti" PES-u!

Edmir Škorić

U EA Sportsu ne posustaju, FIFA 19 izgleda nevjerovatno i čini se da će PES sve teže da parira svom vječitom rivalu.

FIFA 19 je predstavila novi "Story Mode" koji ima tri heroja, Alexa Huntera, koji je sada potpisao za Real Madrid, potom Dannyja Williamsa i Kim Hunter.

The Journey: Champions omogućava nove avanture igračima FIFA igre, tokom građenja karijere tri potpuno različita sportska karaktera i prelazak iz jedne priče u drugu.

EA Sports je također potvrdio špansku La Ligu i 16 novih stadiona te 200 igrača s realnim i skeniranim licima i novi stil komentatorskog dodatka u FIFA 19.

S druge strane PES 2019 i dalje ima probleme s licenciranim igračima i ligama, te je ostao bez UEFA-inih takmičenja (Liga prvaka i Evropska liga).

FIFA 19 izlazi 28. septembra i ima sve ono što traži pravi gejmer, mada PES i dalje ima veliku armiju igrača i sigurno je da će neki i dalje ostati odani starom dobrom Konamiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti