Od Fiće do istinske zvijeri: Luka Dončić dobio 'posebnu dostavu'

Počastio se novim automobilom

Od Fiće do istinske zvijeri: Luka Dončić dobio 'posebnu dostavu'

M. Šljivak

Slovenska košarkaška zvijezda Luka Dončić vratio se u Sjedinjene Američke Države gdje se žestoko priprema za novu NBA sezonu.

Nakon zaista fantastične rookie godine u kojoj je pokazao o kakvom igraču se radi, Luka je očekivano dobio nagradu za najboljeg igrača prve godine, a u novoj sezoni cilj je sasvim jasan - plasman u doigravanje.

I dok čeka početak nove sezone, slobodno vrijeme će Luka provoditi u novom skupocjenom automobilu kojim se pohvalio na Instagramu.

Dončić je postao vlasnik Maseratija čije se cijena kreće od 200.000 eura, a lično mu ga je dostavio direktor prodaje Maseratija Rami Rassas.

Luka mu se na ovoj posebnoj dostavi zahvalio potpisanim dresom, a sigurno da će sada Slovenac još više privlačiti pažnju na ulici.

Sjajni košarkaš je ranije postao vlasnik popularnog Fiće, kojeg je zatim zamijenio za Porsche Panameru kojeg je platio 90.000 eura.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi