Od junaka nacije, igrača odluke finala SP-a, do osobe koja oblači ženske haljine

Karijera mu ide silaznom putanjom

Od junaka nacije, igrača odluke finala SP-a, do osobe koja oblači ženske haljine

E. Škorić

Mario Goetze neće ostati u Dortmundu, potvrdio je to nekidan njemački klub.

Bivšem reprezentativcu Njemačke krajem juna ističe ugovor i morat će da potraži novi klub, a trenutno je najbliže prelasku u redove italijanskog Milana, mada i Roma i Lazio također žele da ga potpišu kao slobodnog igrača.

Goetze je 2014. godine u finalu Svjetskog prvenstva dao gol protiv Argentine za titulu svjetskog prvaka, ali od tada je njegova karijera konstantno bilau padu.

Vjerovalo se da će nakon tog gola eksplodirati u klupskom nogometu, ali njega jednostavno nije išlo, a u Borussiji više nemaju strpljenja, pa mu je zahvaljeno za sve što je do sada uradio i poručeno da se na njega više ne računa.

U međuvremenu, on se zabavlja tako što oblači ženske haljine...

[twitter]https://twitter.com/PenaldoCP7/status/1265296499258331137[/twitter]

Top Komentari

RASanticeva
Znas da si kurcina od novinara kad napises ovakvu glupost od objave
10 1
kaliopi
Al fakat, pa ubi se kralju...
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi