Supruge i djevojke fudbalera sa kojima biste i vi željeli provesti Valentinovo

Ne zna se koja je ljepša!

Supruge i djevojke fudbalera sa kojima biste i vi željeli provesti Valentinovo

O. Lekić, foto: Preuzete fotografije

Poznato je da najveće svjetske fudbalske zvijezde privlače i najljepše žene svijeta. "Fudbalski" parovi su kroz društvene mreže stekli veliku popularnost, a pošto je danas Valentinovo vjerovatno će svoje vjerne pratioce počastiti fotografijama romantičnih druženja. 

Sigurno je da će pogotovo među muškom populacijom biti mnogo "ljubomornih" na takve fotografije, s obzirom da su djevojke i supruge fudbalera prave ljepotice. Tako je i portal 90min.com odabrao 10 ljepših polovina fudbalera sa kojima bi svi rado proslavili Valentinovo.

1/11 Kreni

Top Komentari

Didi Meki
Kakav je ovo debilni naslov?! Pa, mogao si i mame staviti sa kojima bi željeli provesti valentinovo...stvaaarno, ovo je dno dna! Čovječe, imaš li barem malo kulture ili trun lijepi manira, ako već nemaš nimalo poštovanja prema tuđim suprugama, životnim saputnicama ili partnericama, pa da nas pitaš sa kojom bi željeli provesti valentinovo???
9 0
Turgut
Ptujjj Kano mi se gadi ovaj dupli zbog primitivnoh seks vulgarnih tema umhesto sporta one se bave tudjim zenama grudima I fajsbukovima za djecu
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi