Od Lovrena tražio 20 hiljada eura da kupi Audi A4, a odgovor Hrvata je urnebesan

"Vježbaj pi**a ti..."

Od Lovrena tražio 20 hiljada eura da kupi Audi A4, a odgovor Hrvata je urnebesan

E. Škorić

Hrvatski stoper Dejan Lovren javno je objavio jednu neprikladnu poruku koju je dobio u inbox na Instagramu.

Lovrenu je jedan navijač poslao poruku u kojoj mu je tražio 20.000 eura kako bi si kupio Audi A4...

"Dejane, da nemaš viška 20 tisuća eura da si kupim kakav Audi A4 2.0. 2015-2016. godište. Aj svega ti razmisli. Tebi to ne znači ništa, a ja moram raditi tri godine da uštedim te pare"; napisao je navijač Ivan, a Lovren je nakon toga odgovorio:

"I zbog ovakvih je naše društvo poludjelo. Kako bi rekao legendarni deda: 'Vježbaj, pi*ka ti materina.' Bože, koliko lijenih ljudi ima na ovom svijetu."

Ovo nije prvi put da Lovren dobija slične poruke na društvenoj mreži, a Hrvat je posljednje vrijeme često kritikovan zbog ne baš sjajnih partija u dresu Liverpoola s kojim se bori za naslov u Engleskoj.

Top Komentari

Samkodk
I ja sam u danskoj zavrsio master radim po 12 sati takav mi posao isto tako puno putujem ovo pisem jer mi je slicno jedan clan familije rekao da mu kupim djetetu IPhone kaze to tebi neznaci nista imas odlicnu platu. I rekao sam bratu da treba nedaj boze za bolest dao bi ali za taj luksuz nedam pare i poslje digao nos nevidi me ali imam svoj ponos iako mi je brat nezelim takve osobe blizu mene..
4 12
Adopasta
Ovaj sto traži za 3 godine uštedi 20.000€ blago njemu!!
8 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti