Poljubac odbojkašica izazvao haos u Rusiji - "Satanizam, gadost, uništavanje kulture..."

Nevjerovatno

Poljubac odbojkašica izazvao haos u Rusiji - "Satanizam, gadost, uništavanje kulture..."

O. Lekić

Nevjerovatna priča dolazi nam iz odbojkaške lige Rusije. Ekipa Dinama javno je optužila igračice Lokomotive za širenje LGBT propagande.

Svijet sporta često zna donijeti zaista bizarne situacije. Izgovori za poraze postaju sve nevjerovatniji i pojedine ekipe ih sve teže podnose.

U ruskom odbojkaškom prvenstvu  duel između Dinama i Lokomotive završen je pobjedom Lokomotive. Nije to baš najbolje 'sjelo' protivniku koji je izdao žestoko saopštenje s teškim optužbama.

Nakon sočnog poljupca dvije odbojkašice Lokomotive na terenu zbog trijumfa iz Dinama su protivnice optužili za širenje LGBT propagande.

"Na našu sramotu prikazuju se krupni planovi monstruoznih gestova koji imitiraju seksualni odnos igračica Lokomotive iz Kalinjingrada. Istospolni poljupci u usne i druge gadosti usmjerene su prema protivničkim timovima", tvrde iz ekipe Dinama i dodaju:

Oglasi

"Porodice s djecom dolaze na utakmice, a one na ovakav način uništavaju našu kulturu i moralne vrijednosti naše zemlje. Što je najgore, ovakvo ponašanje odobravaju i saigračice koje su obučene na satanistički način. Tri od njih su čak i majke."

"Zamislite da vaša djeca budu u istoj svlačionici ili pod tušem s ovakvim. Želite li da ih ovakve dodiruju i da im one nameću svoje vrijednosti? Sve je jasno iz fotografija", saopšteno je.

Odbojkaška federacija iznijela svoj stav

Odbojkaški savez Rusije odlučio se umiješati u priču nakon žestokog saopštenja Dinama. Najavljena je istraga ako zahtjev za istragom dođe.

"Ova situacija nije prošla nezapaženo. Na kraju prvenstva bit će sastanak disciplinske komisije i razmotrit ćemo nekoliko tačaka. Ovaj incident će biti uključen ako dođe zahtjev", saopšteno je.

Dinamo će vjerovatno biti taj koji će podnijeti zahtjev za istragom. Mediji pišu o ovom slučaju i ne nazire se kraj priče.

LGBT zajednice u Rusiji nisu prihvaćene kao u većini zapadnih zemalja. One su označene kao satanske i bolesne i zbog toga je došlo do ovakvog skandala.

Kompletna priča djeluje zaista nevjerovatno i vidjet ćemo kako će se sve na kraju završiti.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Golazen yxgender...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi