Ništa gore od barabe milionera, ali i njima ima kraja - Izbačen je ponižen iz aviona
Odell Beckham Jr izbačen je iz aviona u novembru prošle godine, a sada se pojavio i video kompletne situacije (Foto: Screenshot)

Nevjerovatna scena

Ništa gore od barabe milionera, ali i njima ima kraja - Izbačen je ponižen iz aviona

Midhat Šljivak

Brojni sportisti postali su nevjerovatno bahati nakon što su postali milioneri, a čovjek koji prelazi sve moguće granice je poznati igrač američkog fudbala Odell Beckham Junior.

Odell Beckham Junior nekada je bio velika NFL zvijezda. Od dolaska u ligu 2014. godine bio je među najpopularnijim igračima među ljubiteljima NFL-a, no ovaj wide receiver je uspio da pokvari lijepu sliku o sebi.

Pad u karijeri i povrede koje je imao prethodnih godina očigledno su dosta utjecale na Beckhama koji je postao sasvim drugi čovjek.

Krajem prošle godine objavljena je vijest kako je izbačen iz aviona na Floridi. Sada se pojavio snimak incidenta u kojem je Beckham Jr izvrijeđao debeljuckastog putnika odbijajući da prati upute prije uzlijetanja.

Zbog toga je policija reagovala. Morali su ga izvesti iz aviona na zahtjev posade i let je kasnio dva sata zbog svega što se dešavalo.

"Meni ovo s*anje ništa ne znači. Tvoje debelo dupe će čekati još 40 minuta dok ću ja biti u privatnom avionu na putu kući", govorio je Beckham Jr dok ga policija prati iz aviona.

Oglasi

Odell Beckham Jr zaradio je poprilične cifre tokom NFL karijere, a bogatstvo je pokazivao na nevjerovatne načine.

Na SuperBowlu 2022. godine kada je uzeo titulu s LA Ramsima nastupio je u kopačkama s dijamantima vrijednim oko 200.000 dolara.

Također, navlake za zube plaćao je dva miliona dolara, a i ranije je znao ući u sukob s policijom, pa je tako jednog od njih udario po zadnjici slaveći titulu omiljenog univerziteta LSU.

Odell Beckham Junior je 2014. godine stigao u NFL kao 12. pik drafta. Odabran je od New York Giantsa gdje je igrao do 2018. godine.

Nakon toga uslijedili su kraći boravci u Cleveland Brownsima i LA Ramsima, a trenutno je ovaj 30-godišnjak slobodan igrač.

Oglasi