Beckham Jr ostao bez teksta kada je vidio Ronaldov Bugatti

Zvijer u garaži igrača Real Madrida

Beckham Jr ostao bez teksta kada je vidio Ronaldov Bugatti

Endin Čaušević

Najpopularini igrač američkog NFL-a Odell Beckham Junior prethodnih dana družio se s jednim od najboljih fudbalera svijeta Cristianom Ronaldo.

Nike sprema veoma interesatnu narednu reklamu za kopačke Mercurial, a zaštitna lica bit će upravio Ronaldo i Beckham Jr. Amerikanac je boravio nekoliko dana kod Ronalda, a posebno je uživao kada mu je Portugalac pokazao svoj vozni park.

Beckhama je posebno oduševio nevjerovatni Bugatti kojeg posjeduje Ronaldo. Naravno, na autu možete vidjeti nekoliko njegovih zaštitnih znakova "CR7" što je oduševilo Beckhama. No, kada je upalio motor ostao je bez teksta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi