Odmor na Izetov način: Kada krene Halidov hit...

Zaplesao u automobilu

Odmor na Izetov način: Kada krene Halidov hit...

Završila je sezona, nogometaši su otišli na odmor, a na svoj se način odmara i Izet Hajrović.

Bh. nogometaš je nakon uspješne polusezone sa Dinamom zajedno sa suprugom Lejlom otputovao na Maldive, gdje im je, kako su tvrdili, bilo kao u raju. Dan su započinjali doručkom uz plažu, popodnevni sati su bili rezervisani za kupanje i sunčanje, dok su večeri provodili u najboljim restoranima.

Par je po povratku s Maldiva svratio u Švicarsku, gdje su ujedno oboje rođeni, a da ništa manje ne uživaju može se zaključiti i po videozapisima koje Lejla objavljuje na društvenim mrežama. Jedan od njih snimljen je u automobilu, a uz vožnju u luksuznoj 'pili' najbolje ide muzika, pa je tako u pozadini treštao Halidov hit - Taman je.

Izet nije mogao da ne pusti svoj glas i zapleše...

Top Komentari

Sanska_Prangija
Libo ga racku
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti