Održan prvi od sedam Mini MBA programa u organizaciji UniCredit Bank

Saopštenje za medije

Održan prvi od sedam Mini MBA programa u organizaciji UniCredit Bank

Sponzorski tekst

Održan je prvi od sedam Mini MBA programa u organizaciji UniCredit Bank.

  • namijenjen studentima završne godine ekonomskih fakulteta
  • učenje o ključnim temama u korporativnom poslovanju
  • za ukupno sedam ekonomskih fakulteta Univerziteta širom Bosne i Hercegovine
  • Prvi Mini MBA Program u organizaciji UniCredit Bank d.d. održan je 20.1.2022. godine. za Ekonomski fakultet Sveučilišta u Mostaru. Ovim društveno korisnim projektom UniCredit Bank želi pružiti dodatnu nadogradnju znanja studentima završnih godina ekonomskog usmjerenja,  kroz svoje praktično iskustvo kao vodeće bankarske institucije u Bosni i Hercegovini, ali i eksperata paneuropske bankarske grupacije UniCredit.

    Kroz cjelodnevnu radionicu koja se održala u online formatu, istaknuti eksperti iz UniCredit Bank d.d. su na praktičnim primjerima i iskustvima predstavili teme koje su ključne za uspješno poslovanje poput makroekonomskih trendova, financijske analize, upravljanja iskustvom klijenata - CX, upravljanja iskustvom zaposlenika - EX, te projektnim i procesnim menadžmentom. Planirano je da se preostalih šest radionica za šest ekonomskih fakulteta u gradovima BiH održi u prvom kvartalu 2022. godine, nakon čega sve sudionike očekuje zajednička cjelodnevna radionica s ekspertima i istaknutim gostima iz UniCredit Grupe.

    Sljedeći Mini MBA programi su planirani za studente završnih godina fakulteta Univerziteta u Sarajevu, Ekonomskog fakulteta Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, Fakulteta za 

    Ekonomiju i biznis Sarajevske Škole za nauku i tehnologiju, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Bihaću, Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Zenici i Ekonomskog fakulteta Univerziteta u Tuzli.

    O UniCredit Bank

    Oglasi

    S ukupnom aktivom od 6,336 miliona KM i kapitalom od 960,9 miliona KM, Banka upravlja mrežom od 70 poslovnica i pokriva cijeli teritorij Bosne i Hercegovine, zbog čega je UniCredit Bank dostupna svakom klijentu u svakom većem gradu i mjestu BiH. (podaci sa 30.06.2021.)

    O UniCredit Grupi

    UniCredit je snažna paneuropska grupa sa jednostavnim modelom komercijalnog bankarstva i potpuno integriranim Korporativnim i investicijskim bankarstvom, koja svojoj širokoj franšizi klijenata nudi jedinstveno poslovanje putem prodajne mreže u zapadnoj, centralnoj i istočnoj Europi.

     

    UniCredit nudi lokalnu stručnost, kao i međunarodni doseg i prati i podupire svoje klijente širom svijeta, pružajući klijentima pristup vodećim bankama na svojih 13 tržišta kao i u drugih 16 svjetskih država.  UniCredit europska mreža banaka posluje u Italiji, Njemačkoj, Austriji, Bosni i Hercegovini, Bugarskoj, Hrvatskoj, Češkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Rusiji, Srbiji, Slovačkoj, i Sloveniji.

    Oglasi

     

    Kontakt:

    Selma Riđanović Kenović

    Direktor - Marketing i komunikacije                          Naida Alić Kuduz

    Zelenih beretki 24 / 71 000 Sarajevo                        Odnosi s javnošću

    Oglasi

    Tel: +387 33 491 728                                               Zelenih beretki 24 / 71 000 Sarajevo

    Fax: +387 33 491 692                                               Tel: +387 33 491 876

    e-mail: [email protected]             e-mail: [email protected]

    Aldijana Barlov

    Odnosi s javnošću

    Zelenih beretki 24 / 71 000 Sarajevo

    Tel: +387 33 491 724

    e-mail:[email protected]

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije