Oduševio fanove: Džanan Musa čestitao Novu godinu i pokazao novu djevojku

Mladi bh. košarkaš zaista uživa

Oduševio fanove: Džanan Musa čestitao Novu godinu i pokazao novu djevojku

Endin Čaušević

Mladi bh. košarkaš Džanan Musa nije imao mnogo vremena za slavlje Nove godine jer je NBA sezona u punom jeku.

Musa je ove sezone uspio naći svoje mjesto u rosteru Brooklyn Netsa nakon što je cijelog ljeta vrijedno radio. Mladi bh. košarkaš je 2020. godinu dočekao u New Yorku, ali nije imao baš mnogo vremena za slavlje.

Bh. košarkaš je objavio danas fotografiju iz teretane i pokazao da mu je trening na prvom mjestu. No, nešto kasnije putem Instagrama je čestitao svima Novu godinu uz fotografiju koja je izazvala dosta pažnje.

Musa je objavio fotografiju sa svojom djevojkom Adnom Dučanović i naprosto je oduševio svoje fanove koji su imali samo riječi hvale za ovaj mladi par.

"Sretna Nova godina svima. Uživajte, ostanite zdravi i uživajte s onima koje volite. Znam da sam sretan čovjek", poručio je Musa uz fotografiju sa svojom djevojkom Adnom.

View this post on Instagram

Happy New Year everybody, enjoy, stay healthy and enjoy with your love ones.. I know I’m a lucky man.. ✌️

A post shared by Dzanan Musa (@dzananmusa) on

Top Komentari

Samoiskreno
Klosarcic obicni za 2 godine u Bosna ASA..
2 7
edo111
Neka pokaze malo vise od kosarke,dosad nazalost razocarenje,nadam se da ce biti onaj pravi musa
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi