Pukla ljubav Džanana Muse i lijepe studentice?

Sudeći po društvenim mrežama

Pukla ljubav Džanana Muse i lijepe studentice?

Veza Džanana Muse i Sare Hamzić, sudeći po glasinama, stigla je do kraja.

Reprezentativac Bosne i Hercegovine i košarkaš Brooklyn Netsa sa lijepom studenticom iz Gračanice vezu je započeo prije nekoliko mjeseci, činilo se da su jedno za drugo, ali očito je daljina učinila svoje.

O raskidu ovog para počelo se nagađati zbog njihovih poteza na društvenim mrežama. Naime, jedno drugo su prestali pratiti na Instagramu, a obrisali su i zajedničke fotografije, što je bilo dovoljno da se glasine zakotrljaju.

Kada je u pitanju Sara, o njoj se i ne zna mnogo, no ako je suditi po fotografijama koje objavljuje uživa da se fotografiše ispred objektiva i primjetno je da ima istančan modni ukus. Mnogim stranicama je ranije bila interesnatna zbog sličnosti sa manekenkom Irinom Shayk koja se ranije zabavljala sa planetarno poznatim Cristianom Ronaldom.

A Musa... Uspješni sportaši poput njega su oduvijek bili magneti za lijepe i atraktivne djevojke, tako da za njegov ljubavni život i ne treba mnogo brinuti.

Top Komentari

nightcry
ma, ko sprćio...?
2 0
Mostar
Jesi li skino junfer sebi I njoj ili si Jos kreten...
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi