"Oduvijek sam htjela ovakve grudi, pa sam ih kupila"
Foto: Instagram

Paige VanZant preko noći "narasla" za dva broja

"Oduvijek sam htjela ovakve grudi, pa sam ih kupila"

O. Lekić

Vjerovatno najljepša UFC borkinja Paige VanZant se trenutno oporavlja od teške povrede koju je zadobila u svojoj zadnjoj borbi u oktagonu.

Naime, ova 24-godišnjakinja je pretrpila lom ruke, pa će njena pauza od UFC-a sigurno potrajati nešto duže, a dok se oporavlja od pomenute povrede svakodnevno svoje obožavatelje obraduje objavama na društvenim mrežama i novim fotografijama.

Tako su njeni pratioci po novim fotografijama primijetili nešto neobično na Paige, naime njene grudi su "preko noći" narasle za barem dva broja.

Nije se, naravno, desilo nikakvo čudo, već je Paige pauzu od UFC-a iskoristila i za ugradnju silikona. Ova lijepa borkinja je poznata po tome što otvoreno govori i o najintimnijim stvarima i svemu onome što joj se dešavalo u životu, pa je bez "pretvaranja" prokomentarisala i svoj posljednji hirurški zahvat.

"Ja sam djevojka i uvijek sam htjela imati ovakve grudi. Pošto mi nikada nisu narasle, kupila sam ih", otvoreno je poručila Paige VanZant za TMZ.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi