Bila s Acom Lukasom, povezivali je s Neymarom: "Vranješ je rekao da će mi pokazati svoju veličinu"
Starleta iz Banja Luke tvrdi kako joj je Ognjen Vranješ zapalio automobil.

Kontroverzna starleta optužuje bh. fudbalera

Bila s Acom Lukasom, povezivali je s Neymarom: "Vranješ je rekao da će mi pokazati svoju veličinu"

Eldar Ganibegović

Bivši reprezentativac Bosne i Hercegovine, Ognjen Vranješ, poznat je kao dečko od skandala. Sada se njegovo ime povezuje uz poprilično velike optužbe, a radi se o paljenju automobila.

Godine 2021. starleti Božani Vujinović iz Banja Luke zapaljen je automobil. Planuo je tenenac u garaži jednog tržnog centra, a tada je osumnjičen Ivan Martinov koji je u bjekstvu.

Međutim, Božana Vujinović smatra da je Range Rover zapalio Ognjen Vranješ. Ispričala je šta misli za Informer.

"Neposredno prije nego što mi je zapaljen Range Rover, imala sam sukob s Ognjenom Vranješom koji me je bez razloga verbalno napao. Prijetio mi je preko telefona. Snimila sam i danas posjedujem taj naš razgovor", kazala je pa nastavila:

"Između ostalog, rekao mi je: 'Pokazat ću ti svoju veličinu u minuti.' Nisam ga prijavila policiji sve do samog incidenta. Mislim da on stoji iza toga. Srećom, auto je bio osiguran pa i nije bila neka šteta, a on je pokazao koliko je mali i slab".

Oglasi

Božana Vujinović se povezuje s prostitucijom

U medijima se ranije moglo vidjeti kako se Božana Vujinović povezuje s prostitucijom. Mediji u Srbiji objavljivali su da je u nekoliko navrata hapšena zbog toga, što je ona negirala:

"Svi napisi u medijima su bili laž. Sa neistinama se borim na sudu i do sada sam dobila svaki spor. Kada nemaš problem da se zamjeriš bilo kome ko ti stane na sjenku, rađaju se neprijatelji sa kojima još i uvijek uspješno izlazim na kraj. Nikada nisam dozvoljavala da me spletke pokolebaju".

Navodno je 2019. godine Božana Vujinović na moru u Crnoj Gori uhvaćena s još jednom djeovjkom i šest Turaka u hotelu.

"One su se u momentu hapšenja nalazile sa šestoricom turskih državljana, koji su ih, navodno, unajmili za pružanje seksualnih usluga. Prema nekim navodima, tarifa djevojaka za noć s Turcima bila je 500 eura po osobi", izvještavali su tada mediji.

Oglasi

Inače, radi se o djevojci koja je imala romansu s poznatim folkerom Acom Lukasom (Aleksandar Vuksanović), a povezivali su je i s brazilskim fudbalerom, Neymarom. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije