Scene iz Beograda upozorenje su za Ognjena Vranješa - Mrski neprijatelj šeta s mašinama oko sebe
Foto - Instagram

Tošić unajmio tjelohranitelje

Scene iz Beograda upozorenje su za Ognjena Vranješa - Mrski neprijatelj šeta s mašinama oko sebe

Midhat Šljivak

Nekadašnji fudbaler, a sada menadžer Duško Tošić, odlučio je unajmiti osiguranje kako bi mogao mirno hodati Beogradom. Na ovaj potez se odlučio nakon što incidenta s Ognjenom Vranješom koji se desio početkom oktobra na jednom splavu.

Duško Tošić i Ognjen Vranješ odavno nisu u dobrim odnosima. Sve je počelo nakon što je u javnost izašla priča o aferi nekadašnjeg reprezentativca Bosne i Hercegovine s Duškovom suprugom Jelenom Karleušom i netrepeljivost traje i dan danas.

Nedavno je na jednom beogradskom splavu došlo do incidenta. Vranješ je tada nasrnuo na Tošića i pozvao ga je ispred da šakama riješe sve nesporazume.

U sve se umiješao i napadač Aleksandar Prijović. I on je s Tošićem već odavno u sukobu i ovog puta je stao na stranu Vranješa i želio je i on da se dokopa ovog menadžera.

Oglasi

Potpunu tuču je spriječilo osiguranje na splavu. Strasti su se smirile, Tošić je otišao svojim putem, pa se odlučio pobrinuti da mu se više ne dešavaju takve situacije.

On je unajmio trojicu tjelohranitelja koji su stalno uz njega. Srbijanski mediji pišu da se od njega nisu odvajali.

"Svima je bilo čudno kada su ga vidjeli s osiguranjem. On uglavnom dođe na utakmice sam ili s prijateljima. Ovog puta se momci nisu odvajali od njega. Je li ih unajmio samo za tu utakmicu ili idu s njim gdje god da krene, nije mi poznato. Vidio sam kada su otišli, otrčali su ka automobilu i sve vrijeme su gledali okolo", navode srbijanski mediji.

Duško Tošić je fudbalsku karijeru završio 2021. godine u dresu turske Kasimpaše, a prethodno je pored Turske igrao u Kini, Francuskoj, Njemačkoj, Engleskoj i Španiji.

Karijeru je počeo u OFK Beogradu, 2006. godine odlazi u francuski Sochaux, a godinu dana kasnije u njemački Werder. Igrao je potom kratko u Engleskoj (Portsmouth i QPR), zatim za Crvenu zvezdu, Betis, Genčlerbirligi, Bešiktaš i Guanghzou.

Iako je bio sasvim dobar defanzivac njegova karijera obilježena je po vezi s Jelenom Karleušom s kojom je u braku od 2008. godine i s kojom ima dvije kćerke.

Brojni skandali su se vezali za njih u proteklih nekoliko godina i navodi se da im je brak bio samo za javnost.