Supruga igrača Ukrajine šokirala sve: Ne mogu biti s nekim ko zarađuje manje od 10.000 eura mjesečno

Anna Zubkova ponovo u centru pažnje

Supruga igrača Ukrajine šokirala sve: Ne mogu biti s nekim ko zarađuje manje od 10.000 eura mjesečno

E. Čaušević

Oleksandr Zubkov uspio je izboriti s reprezentacijom Ukrajine plasman na Evropsko prvenstvo, no nakon velikog uspjeha u centru pažnje našla se njegova supruga Anna koja je dobila žestoke kritike javnosti zbog onog što je izjavila kada je u pitanju novac koji zarađuje njen izabranik.

Ukrajinci su preko baraža uspjeli da se plasiraju na Evropsko prvenstvo. Prvo su u Zenici nakon preokreta sa 2:1 pobijedili našu reprezentaciju, te su u finalu prije dva dana istim rezultatom savladali i Island.

Zubkov je igrao u Zenici od prve minute, te je na terenu proveo 75 minuta, ali napadač Shakhtara u finalnom okršaju protiv Islanda nije dobio šansu za igru i cijeli meč je odgledao s klupe.

U Ukrajini se slavi fantastičan rezultat i plasman na Evropsko prvenstvo koji je itekako obradovao narod u toj zemlji pored svega što se tamo dešava već duže vrijeme.

Međutim, u centru pažnje nakon utakmice neočekivano se našla supruga Zubkova, Anna, zbog onoga što je izjavila za jedan tamošnji magazin.

Anna Zubkova bacila je u drugi plan slavlje Ukrajinaca zbog plasmana na Evropsko prvenstvo jer niko nije mogao da vjeruje kakvu izjavu je dala, te su joj mnogi odmah poručili da je njoj novac glavna stvar u životu.

Ova poznata ukrajinska manekenka poznata je po tome što često daje neodmjerene izjave u medijima zbog kojih je na meti kritika, ali ovaj put čini se da je baš pretjerala.

Ona je javno izjavila da nikada ne bi mogla biti s nekim ko premalo zarađuje, te da je za nju najniža granica da njen izabranik zarađuje barem 10.000 eura mjesečno.

"Ne bih mogla nikada biti s čovjekom koji ne zarađuje veliki novac ili ima neku manju platu. Koja plata za mog čovjeka je normalna? Recimo najniže što bih prihvatila je 10.000 eura", izjavila je Anna.

Anna i Zubkov počeli su se zabavljati 2017. godine, a dvije godine kasnije su se vjenčali. Također, prije tri godine dobili su i kćerku.

Pored izjave o "minimalnoj plati" koju njen izabranik mora da ima ona je priznala i da troši veliku sumu novca na mjesečnoj bazi, ali da se oko toga ne brine jer sve te troškove pokrije Zubkov.

"Trošim mjesečno barem 3.000 eura. Ne kupujem ništa skupo za sebe jer se moj muž brine za to", dodala je.

Također, priznala je da i sama želi da počne neki biznis i zarađuje novac jer smatra da će tek tada biti u potpunosti ispunjena.

"Mislila sam da će biti dovoljno da budem s čovjekom koji mi pruža finansijsku sigurnost i da je to dovoljno. No, u zadnje vrijeme razmišljam da mi nije dovoljno da budem samo supruga i majka, želim da zarađujem novac i budem ispunjena u ovom životu. Imam nekih ideja i želim da kreiram odjeću", kaže Anna.

Prije nego što je upoznala Zubkova nekadašnja manekenka nije živjela baš na visokoj nozi i radila je u jednom farmaceutskom institutu. No, kada je upoznala igrača Shakhtara njen život se promijenio iz korijena.

Zbog toga joj mnogi zamjeraju što tako javno pokazuje luksuz u kojem živi i hvali se s novcem koji ima njen suprug.

Javnost u Ukrajini često ju kritikuje zbog toga i poručuju joj da to nije novac koji je ona zaradila i da joj takvi javni istupi nisu potrebni.

Top Komentari

BAJSJECAR1977
Ružna u pm...?
2 1
Sanska_Prangija
Cuj ruzna.. poslje ovog komentara bih bas volio tvoju vidjeti
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi