Sa 21 godinom zavela oženjenog Kahna, dijelila s njim krevet, kobasicu i pivo, završila je očekivano

Čuveni Titan ima četvero djece sa dvije žene

Sa 21 godinom zavela oženjenog Kahna, dijelila s njim krevet, kobasicu i pivo, završila je očekivano

Admin Čaušević

Oliver Kahn je sigurno jedan od najkarizmatičnijih likova u svijetu fudbala. Trenutno je direktor Bayerna i već neko vrijeme trpi ozbiljne kritike, a utjehu pronalazi u zagrljaju svoje supruge Svenjom Kogel s kojom ima dvoje djece. 

Bayernu ide loše, a kada nekom klubu ide loše čelnici su prvi na udaru. To je i slučaj sa Kahnom koji u posljednje vrijeme trpi kritike sa svih strana. 

Legendarni Titan je poznat kao čvrst karakter, takav je bio u igračkim danima, a takav je i kao direktor. Ne boji se kritika i uvijek ima spreman odgovor. 

Jedan od najboljih golmana u historiji je imao itekako pustolovan život i van terena, tako je sebi dopustio da ga zavede 21-godišnja konobarica iz noćnog kluba.

Bilo je to još u igračkim danima, tačnije kada je Kahn imao 33 godine. Tadašnja supruga Simone Belz mu je bila u kasnoj trudnoći, ali se svejedno upustio u aferu.

Kahn i Verena su zajedno bili pet godina

Noćima je dolazio u klub i gledao nastupe tada 21-godišnje Verene Kerth poslije čega je krenuo u akciju te je na kraju popustio na njeno zavođenje. 

Oglasi

Radi nje je ostavio suprugu i dvoje djece. Uslijedio je ludi period od pet godina. S nekadašnjom konobaricom je bio pet godina, osim kreveta, na Oktoberfestu su redovno dijelili pivo, kobasicu te druge aperative.

Ipak, došlo je do zasićenja. I njihova veza je zavšrena očekivano - raskidom. Kahn je odlučio da se vrati Simoni, ali ni to nije previše potrajalo.

Kahn je dugi niz godina u braku sa drugom suprugom Senjom s kojom ima dvoje djece.

Nakon godinu dana se zasitio Simone te je ponovo krenuo u lov. Nakaon razvoda 2009. godine, čekao je još tri godine za novi brak i to sa sadašnjom suprugom Svenjom s kojom je dobio još dvoje djece.

A šta se desilo sa fatalnom konobaricom? Danas ova 41-godišnjakinja radi kao voditeljica, a prije nekoliko godina je imala problema sa zakonom jer nije plaćala porez na poklone koje dobila tokom veze sa Kahnom.

Pronašla je i svoju sreću u zagrljaju Marca Terenzija za kojeg se zaručila krajem januara. Osim što radi kao voditeljica angažovana je i kao photo model što joj donosi odličnu zaradu.

Top Komentari

HarisADP
Kako su ove Njemice ruzne u pm. Odvratna naroda jbt drzava
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi