Ona s djecom ne miče od TV-a, a on je varao pred očima cijelog svijeta i ponašao se kao kukavica

Francuski ljepotan

Ona s djecom ne miče od TV-a, a on je varao pred očima cijelog svijeta i ponašao se kao kukavica

Edmir Škorić

Napadač Milana Olivier Giroud jedan je od najboljih francuskih igrača na Svjetskom prvenstvu u Kataru, gdje će sutra sa saigračima pokušati da osvoji novi naslov pošto slijedi veliko finale s Argentinom, koje je na programu od 16 sati.

Francuske zvijezde imaju podršku djevojaka ili supruga na turniru u Kataru. I Giroud ima podršku porodice, prije svih supruge Jennifer, koja je ostala s njim iako je prevarena pred očima cijelog svijeta.

Naime, 2014. godine, nekoliko mjeseci prije početka Svjetskog prvenstva u Brazilu, Giroud je još kao igrač Arsenala posjetio američku manekenku Celiju Kay u hotelskoj sobi u ranim satima prije utakmice protiv Crystal Palacea.

Prekršio je tada klupsko pravilo o ponašanju, ali što je još gore, prevario je svoju suprugu. Nije mario za njene osjećaje, ali ubrzo se kajao, no na njegovu sreću - imala je razumijevanje.

Francuz je isprva negirao optužbe i rekao da je članak objavljen u britanskim novinana The Sun lažan. Tek danima kasnije objavljene su njegove fotografije u donjem rublju na vratima apartmana u kojem je manekenka odsjela, čime je oborena njegova tvrdnja da je žrtva lažnih vijesti.

Giroud je tada promijenio stav o slučaju te je na svom Twitter profilu objavio poruku u kojoj priznaje da je prevario suprugu i ispričava se svima koji su tom epizodom na bilo koji način oštećeni, a prvenstveno Amerikanka.

Oglasi

"Ispričavam se svojoj ženi, svojoj porodici, prijateljima, treneru i kolegama iz Arsenala, kao i navijačima kluba. Sada se moram boriti za svoju porodicu i svoj klub da dobijem njihov oprost. Ništa drugo nije važno u ovom trenutku", napisao je tada.

[twitter]https://twitter.com/sfc_debs/status/1601678408907247621[/twitter]

Kažnjen je od Arsenala, ali je ipak naišao na oprost kod svoje supruge, koja nikada javno nije govorila o incidentu i prevari Girouda. Ona je s njim još otkako je bio član Montpelliera.

Giroud je tada prolazio težak period, ali je ubrzo izgladio odnose sa svojom voljenom i od tada su nerazdvojni. On se smatra jednim od najpotcjenjenijih napadača na svijetu. Nakon Arsenala je igrao i za Cheslea, a potom je prešao u Milan s kojim je osvojio Scudetto i postao autor nekih od ključnih golova za Rossonere.

Zablistao je na Mundijalu u Kataru, postigao je četiri gola i uz Kyliana Mbappea najzaslužniji za prolazak Francuske u finale, koje je ponovimo na programu sutra od 16 sati. Giroud je najavljen u prvoj postavi, što i ne čudi s obzirom na igre koje je pružao. Na najbolji način je iskoristio izostanak povrijeđenog Karima Benzeme.

Oglasi