Giroud promijenio lični opis: Teško da biste ga prepoznali na ulici

Francuz u novom izdanju

Giroud promijenio lični opis: Teško da biste ga prepoznali na ulici

Eldar Ganibegović

Francuski napadač Olivier Giroud iza sebe ima sjajnu sezonu.

Bio je jedan od najzaslužnijih što je Milan nakon 11 godina postao prvak Italije. 

U ljeto 2021. godine stigao je među Rossonere iz Chelseaja i odmah se nametnuo kao jedan od najbitnijih igrača italijanske ekipe.

Zaigrao je na 29 utakmica u Seriji A i postigao 11 golova uz četiri asistencije, a posebno se izdvaja meč posljednjeg kola kada je s dva gola riješio utakmicu protiv Sassuola i tako obezbijedio titulu Milanu.

Nekadašnji igrač Arsenala prepoznatljiv je po frizuri koja je skoro identična od prve do 90. minute utakmice, o čemu je nedavno i govorio.

"Moji saigrači me ismijavaju jer kad igram, uvijek imam frizuru, čak i na kraju utakmice. Tajna je da na mokru kosu stavim malo voska i laka za kosu. Ponekad kad puno puta udarim loptu glavom, frizura bude grozna", uz smijeh je rekao francuski napadač.

Sada se Giroud odlučio na drastičnu promjenu imidža. Više liči na Kevina de Bruynea, nego na sebe. Pogledajte.

Da li biste ga prepoznali na ulici s novim imidžom? 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

ThrillerHz
Wow, ofarbao kosu
5 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi