13

Komentari (13)

melee
kad cete sklont ovog misa sa stranice, stoji na naslovnoj strani godinu dana
Husrefbeg22
Nije mi jasno zasto sportsport.ba pise o idiotima kao sto je ovaj majmun na slici.
kukuruz
Ovako će Dodik izgledati kad ga nađu u nekoj rupi poslije trećeg svjetskog rata
Pajkan
Podsjeca me na Dabica Karadjica
papirna
Kakve veze ima ova budala sa sportom? Jos kao razgovarali smo sa njim a u pm hahahaha novinaru gori si ti od njega hahahaha Evo i ja prolazim pored stadiona Moze jedan intervju sa mnom
DadiG
Čauševiću, imaš li trunke stida objaviti ovo? Kontam ja tvoj logiku:” Boli me racku ti si kliknuo na ovaj prilog”. Prodje li ti ikad kroz glavu da napišeš šta kako treba pa da se ljudima svidi i da išta vrijedi pa de se ponosiš svojim poslom?
K78
Hahahahahaha.... e cuj razgovarali smo sa cudakom iz Granade... jos stavili interviju... hahaha... pa jel to vi nas za****jete... samo nam moliv vas recite koje razgovarao... jel Causevic ili Skoric.... hahahaha
Probisvjet
Ako zelis biti mesija posalji CV u svetu zemlju istocnu pa ce razmatrati. Jarane al' nemoj gol hodati prehladices se dok dobijes odgovor.
Meazza
E garant ste vi razgovarali.....
user1614253891
Jesu druze, vjeruj im, hahaha
Ryder7
Čaušević lično razgovarao, a to što ne zna ni maternji jezik kako treba, to je druga priča haha
kukuruz
Našli ga slučajno na chaturbate
Matic
Svi normalni ljudi zele biti messija.. A postoje i budale koje zele biti Ronalda i ostale istinske zvijezde. Njima je jedino vazno da nekoga biju, ali to su maloumnici.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.