Šta se desi kad se sretnu Bobi Marjanović i Jennifer Lopez? Nastane urnebesna fotka
Foto: Instagram

Hit na društvenim mrežama

Šta se desi kad se sretnu Bobi Marjanović i Jennifer Lopez? Nastane urnebesna fotka

O. Lekić

Srbijanski gorostas Boban Marjanović jedan je od NBA košarkaša koji privlači najviše pažnje u javnosti, bez obzira što ne igra zapaženu ulogu u svojim Clippersima.

Marjanović je osvojio tamošnju javnost svojim karakterom, ali je prepoznatljiv ponajviše zbog svoje visine (221 cm).

On je jučer sa svojom suprugom Milicom prisustvovao jednom događaju na kojem je bila i slavna američka pjevačica Jennifer Lopez, a kako sam kaže jedan saigrač ga je "natjerao" da se slika sa popularnom J. Lo.

Ipak, i Boban i Milica su bili oduševljeni što su sreli veliku zvijezdu, a za uspomenu su im ostale fotografije, s tim što je Babanova odmah postala hit na društvenim mrežama i to iz prostog razloga - razlike u visini.

Tobias made me do it,but I’m feelin’ so good 🤓😀

A post shared by Boban Marjanovic (@bobimarjanovic13) on

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi