Ona ih jednostavno ne krije: Svi su sinoć buljili u Wandine grudi

Icardijeva supruga sve očarala

Ona ih jednostavno ne krije: Svi su sinoć buljili u Wandine grudi

E. Škorić

Jučer su na "Gran Gala del Calcio" birani najbolji u Seriji A u prošloj sezoni.

Ovaj događaj organizovala je Asocijacija nogometaša u Italiji, pa su tako izabrani najbolji tim (Juventus), trener (Alleri), sudija (Rocchi), potom najbolji tim sezone u kojem je i naš Miralem Pjanić itd...

Nagradu je, za najljepši gol, dobio Argentinac Mauro Icardi, no na ovoj večeri nije bilo njegove supruge Wande Nare.

Zgodna Wanda je istu noć gostovla u emisiji "Tiki Taka" i s obzirom na to šta je imala na sebi i kako je izgledala, mora se priznati da je emisija bila pod posebnom posmotrom.

Naravno, u prvom planu su bile Wandine grudi, dekolte ih je otkrivao, a očigledno je da Icardijeva ljepša polovina nema namjeru da ih sakriva.

Top Komentari

Bosnjokalesija
Vala bas , oni u zadnje vrjeme navalili na Vandu ko muha na govno ..:)
32 1
dobojan90
Govno bi joj ko sarmu pojeo!!
8 30

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi